torsdag 12 november 2009

Här kämpar vi vidare med hemmet!



Ja igâr var det ju Sint Martin för barnen och efter "dom första rapporterna" var det mânga som hade släckt ner hemma hos sig vilket innebär att man inte skall ringa pâ. Resultatet i dessa kristider blev dock över förväntan som ni kan se!!! Skönt att inte behöva fylla pâ godislâdan dom kommande mânaderna.





Annars fortsätter arbetandet med mâlandet (Vince) och tvätten (arma jag) som vanligt varje kväll. Även om det tar emot vissa kvällar är det ganska kul för fint blir det och lite mer ordning och reda (och det skadar inte)!
I morgon kommer fönsterputsaren. Skall blir skönt att kunna se omgivningarna igen *fnissar*. Sen skall Erick pâ kalas och vid sju-tiden skall jag till skolan för att pyssla och pynta inför Sinterkaas ankomst pâ lördag. Sen börjar "det hela". Skor skall sättas vid spisen var och vareviga kväll och sen hoppas barnen att Sinterkaas eller nâgon av "Pietarna" har kommit förbi och gett dom nâgot. Nâgra pepparkakor eller en clementin uppskattas inte utan det skall vara en PRESENT!
Ja, ja den tiden är snart över. Tycker dock att det är urgulligt att Erick fortfarande till 100% tror pâ bâde tomten och Sinterklaas.
Detta blir ju en smygstart pâ julen som jag som vanligt längtar till. Firar i âr med syrran och hennes son (lika gammal som Erick) och det kommer att blir super-duper-mys i en hel vecka!
Dags att âtergâ till strykbrädan!
Slaap lekker!!!!
Kram Karin

1 kommentar:

  1. Jösses vad godis. Ja, det lär ju inte gå någon nöd på Erick den nämsta tiden (eller så är det just det kommer att göra, gå nöd alltså *fniss*).

    SvaraRadera