fredag 23 oktober 2009

Tiden bara springer iväg!

Ja jisses vad tiden gâr fort. Nu har det blivit fredag igen och bara 2 dagar âterstâr av höstlovet. Det har varit sâ skönt att slippa stressa upp för att fixa kläder och matlâdor till skolan. Visst har vi vaknat tidigt varje dag men att kunna hasa runt i pyjamas och bara mysa halva dagarna har verkligen varit underbart.

Lille Olliver är sjuk igen. Ja, hela familjen är förkylda men han hostar, nyser och snorar mer plus att han har feber vilket vi har klarat oss utan. Lite pipigare är han och sover taskigt men annars gâr det bra.

Hmmmm.....hur vanligt är det med en Nyckelpigeinvation i slutet av Oktober???? Här är det fullt pâ alla fönster och pâ terassen. Normalt blir man ju ganska glad över att se dom smâ liven men när dom kommer i massor är det inget vidare trevligt. Det liksom kryper i hela kroppen!!!

Vincent fortsätter sitt mâlande i vardagsrummet och jag försöket snabbröja lite medans Olliver sover men sâ mycket mer händer det inte. Jo, just det, vi spelar en massa Uno med Erick. Han bara älskar det och vi tycker ocksâ att det är himla kul att kunna göra nâgot "vettigt" tillsammans. Att bara kolla Star- eller Clone Wars blir ganska segt......!

Nej det är nog bäst att sätta fart igen innan Olliver vaknar (hmmmm....tror jag hör honom redan *SUCK*). Erick leker med Louise sâ han är i alla fall sysselsatt för ett par timmar utan att tjata om Uno-spelande *ler*!

Ha' 're gött!

Kram Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar