fredag 9 oktober 2009

Härliga underbara mysfredag!!!

Fredag....mmmm....härliga mysfredag!!!! Mândag, tisdag, onsdag, torsdag och mysfredag, lördag och söndag. Ja sâ ser veckan ut här *sss*! Fredagen är vâran speciella dag dâ vi bara njuter och gottar oss. Lite smarrigt att äta och dricka, skattjakt till storebror, lek, mys, mer mat och sen en film som vi kollar tillsammans. Minstingen fâr ocksâ vara med men brukar somna efter ett par minuter in i filmen. Vi lâter honom sova pâ bröstet av nâgon av oss och jag märker faktiskt att att njuter av att fâ vara med. Han smackar, babblar i sömnen och ser sâ nöjd ut. Han som normalt är sâ ljudkänslig har inga problem med Ice Age pâ högsta volym under en myskväll.

Ja, en sân underbart härlig kväll har det varit igen. Minstingen ligger gott där upp och sussar i sin egen säng och storebror har precis somnat pâ soffan (en annan bonus under myskvällarna *sss*)

Snart skall pappa bära upp honom och sen skall vi "vuxna" softa en stund innan det är dags att samla krafter inför morgondagen. Ingen myslördag men jag är övertygad om att det kommer att bli en vanlig, MYSIG dag!

Natti natti!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar